Scrolla ner om du vill veta mer det började 2013
har drivit både café och restaurang på Kanarieöarna.
är utbildad inom turism och har jobbat som konditor, hon älskar att baka och hitta på nya bakelser.
kombinationen dem emellan är ett lyckat café.
Hela fastigheten med Ådalens café övertas av Ireen, Roland samt Conny och Tiina som driver caféet i ny regi. Vi bor tre generationer i huvudbyggnaden och i den gamla syfabriken bedriver vi caféverksamhet. caféet öppnar17 maj och stänger 15 sept, vi har även öppet för julbord som blir en succé. Förutom ankor har vi nu marsvin för våra besökare.
Vi utökar med alkoholtillstånd och heter nu Ådalens café Kök & Bar. Köket byggs om till restaurangkök, vi ordnar en bar i matsalen och ett bufférum. Vi har ett airbnb ovanpå caféet med 4-8 sängplatser.
Vi köper mer mark och har nu en HEL gräsmatta framför caféet. Här har vi alkoholrättigheter. Vi öppnar redan till Påsk och hela sommaren, vi håller även öppet på helger både vår och höst. Julbordet öppnas i november med två sittningar per helg.
Stora renoveringar görs och vi bygger en längre brygga med ytterligare 50 platser. En härlig uteservering ordnas vid ankdammen där även rökare är välkomna. Vi håller öppet varje dag från midsommar till mitten av augusti. Vi skaffar en gårdshund, Pablo, som håller reda på allt och alla.
Ådalens Café och present startades av Linga och Bernt. Lokalen var en gammal syfabrik i två våningar.
En veranda byggs på framsidan.
En balkong byggs på baksidan en brygga med uteservering. Verandan glasas in.
En större tillbyggnad görs mot östsidan med ett kök, toalett och en salong.
Bryggserveringen byggs ut och har fått ett tak. Ett växthus och en uteservering i trädgården med konstgjorda palmer.